Sisältöön »

Profiili- ja konesaumakatot

Valkaman Rakennetyö Oy on Ruukin kattotuotteiden jälleenmyyjä.

Peltikatteissa löytyy nykyään runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että erilaisten profiilien suhteen.

Katto on kuitenkin aina kokonaisuus. On tärkeää valita oikeanlainen kateratkaisu kuhunkin rakennukseen. Katon kaltevuudella on merkitystä pinnoitteen valinnassa. Hyvin suunniteltu ja rakennettu pohja varmistaa katon toimivuuden ja kestävyyden.

Olennaista toimivan lopputuloksen kannalta on ammattitaitoinen asennus. Meiltä löydät kokonaisratkaisut teetpä sitten uudisrakennuksen kattoa tai korjaat vanhaa. Ammattitaitoiset kirvesmiehemme hoitavat katon puutyöt ja peltisepät peltityöt.

Konesaumakatto

Konesaumakatto on kevyt, erittäin pitkäikäinen ja perinteinen arvokate. Konesaumakatolla tarkoitetaan peltikattoa, jossa kattopellit on saumattu kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa tekemättä valmiiseen kattoon ainuttakaan reikää. Valkaman Rakennetyö Oy on luotettava konesaumakattojen toimittaja. Konesaumakatto vaati erityisosaamista, joka kannattaa ottaa ammattilaiselta.

Profiilipeltikatto

Ruukin katelevyvaihtoehdot sopivat niin remonttikohteisiin kuin uudisrakentamiseenkin. Niistä syntyy kaunis, kestävä ja helppohoitoinen kattoratkaisu. Toimitamme peltiprofiileja asennettuna tai ilman asennusta.

Ota yhteyttä

Myymälä

Logo [Ruukki]

Kiinnostuitko?

Soita meille

Soita meille

Voit soittaa meille numeroon 050 517 8989.

Lähetä sähköpostia

Lähetä sähköpostia

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen teemu.valkama@valkamanrakennetyo.fi.